15 Ekim 2010 Cuma

Kendime kıl oldum!

İzleyicilerim yüzde doksandokuzu tanıdık. Bir tanımadığım Salkımsögüt var... Allah bilir oda tanıdıktır da, çaktırmıyordur... Bilmiyorum. Durup dururken günahını almayayım. :)  Hoşgeldin, aman da yeni blog açmışsın, hayırlı olsun kardeş demeye gidemeden, blogunu tırım tırım aranıp da bulamadığım özellirlerle döşemeye başlamış...

Ey ulu tanrım! Ben niye beceremiyorum bu İZLEDİĞİM BLOGLARI bloğumda gösterme  işini? Çok sorulan salak sorular bölümünde buldum oysa bunun cevabını... yapmaya çalıştım, google aboneliğin yok diyor hazret. E ne bu güzelim? Bi annat, bi yol göster de olalım... Yok! Aboneliğin yok sen bi bok yiyemezsin deyip bırakıyor.

Acaba benim seçtiğim bu dandik şablon mu desteklemiyor bu özelliği? Artık ortaya atıyorum bu sorunu... Bilen varsa gözünü seveyim bana bir ööretsin yaa... El yordamıyla bu kadar oluyor! Bir başka blog sahibine daha sordum, o da "SEN ÖĞREN BANA DA ÖĞRET" dedi eksik olmasın. Yorumlar da aşağıda bıdık bıdık duruyor... Bazen görmüyorum bile... Onların da şöööle sağ tarafta dizim dizim olmasını istiyorum... O nasıl olacak? (Bi kendine güven var bende de... maazallah! Sanki millet sıraya girdi yorum yapmak ve okumak için )  E, var napiim! Kıl olun! :))))

1 yorum:

  1. Valla ben de yeniyim kardeş. Tasarım bölümünden ne bulduysam ekledim. Google hesabını da mail sayfasından bulabilirsin, hayal meyal hatırladığım kadarı ile oradan bulup açmıştım. Nasıl yaptın diye sorma, tarif etmem mümkün değil.Ona değmiş buna değmemiş şeklinde tıklaya tıklaya yapmıştım.

    YanıtlaSil