25 Ağustos 2011 Perşembe

Panço vampirmiş!


O yeşilimsi tüy demeti gibi görünen yer var ya... o viral papilon diye bir zımbırtı. Ur gibi, enginar gibi bir görünümde parmağının üstündeydi. Geçen gün veteriner büyürse ve kanarsa müdahhale etmemiz gerekir demişti... ve bu sabah, tam da ben acilen bir şeyler yetiştirmek zorundayken, iyk iyk diye gezinip ikide bir yerleri koklayan panço'nun ne haltlar karıştırdığını anlamak için bilgisayar başından kalktım ve ortalığı kan içinde gördüm. Panço kendi kanının peşine düşmüş meğersem. Yalayıp duruyor. veterinerini aradık, bulana araba veriyorlar! Yok! 
Ulen ne yapacağız şimdi? O zımbırtıyı da yalayıp duruyor. O da habire kanıyor. Koparırsa ayrı bir dert! Hadi düştük yollara... Başka bir veteriner bulduk. Acien dibinden bağlandı. Bu yöntem düşürürmüş... ama hrifin aklı hala o kanamada... 


Bu gördüğünüz hali, dikkattini ona verdiğinin ama ben tepesinde olduğum için harekete geçemediğinin hali... Fırsat bulur bulmaz yumuluyor. Bu aada kapının önünü mesken tuttu. Sanki sokağa çıkarsa acısı bitecek.  Masmavi bir ilaç sıkılmıştı. Yaladı bitirdi, yeşil yaptı. eğer parmağı şişerse bu kezgidip bağı çözülecek ve ameliyat olacak. Ama bu veterineri en azından oğlandan korkmuyor. O da acayip iyi durdu... Hatta muayene masasına bile kendi çıktı. Enerjiler ne kadar önemli yahu. Bu arada Panço'nun husky ve kurt kırması olduğunu da söyledi. Sokak köpeği muamelesi yapanlara kapak olsun :))) Al sana iki tane asil kan. Nerene koyarsan koy!
Oğlan hala ıyklıyor... Canı yanıyor galiba. Çok mu boğdular be ipi? 
ne gün ama!

1 yorum: