22 Ağustos 2011 Pazartesi

Blogger N'lerini seçiyor



Mim"lenmişim... 
Başıma geldikçe ne olduğunu öğreniyorum işte... Beyinden yoksun olabilirim in marifeti bu... Ya da cesareti... ya da... bi numara olmasın lan bu işin içinde? Milletin tonlarca izlediği blog var... dar alanda kısa paslaşma yapmak da bana eziyet olacak şimdi...  Bir kedi diğer kedinin blogundan araklar tabii ki kuralları... Sağol Sahaf kedi :)
Sahaf kedi'den alıntıdır... 
Kurallar!
Yazının başlığı "Blogger N lerini seçiyor" şeklinde olmalı...Bir bütün halinde ilerlemeliyiz.Her kategori için en fazla 3 seçim yapabilirsiniz.(Sadece 1 kategori için 5 tane yazma hakkınız var.Çoğumuzun blog açma sebebi,kendimizi anlatmak) 
Ekstradan 1 kategori daha ekleyip seçiminizi yapabilirsiniz. 
Kategori açarken mümkünse seçiminizi en güzel,en akıllı,en zeki gibi şeylerden yana kullanmayın.Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz ama burda genel seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz.Yazılardan yola çıkarak sonuçlara varabileceğimiz kategoriler olmalı.(Kişileri rencide ederek küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.)Aynı kişiyi 1 den fazla kategoriye yazabilirsiniz.Mim yazılarınız kesinlikle okunacaktır.Okunduğuna dair yorum bırakılacaktır.Bir gün içerisinde yazılarınıza yorum gelmezse mail atarak haber verirseniz en doğru sonucu elde etmiş oluruz. 

-muş... kurallar böyleymiş... şimdi kategoriler geliyor...

En iyi Tasarıma sahip Blogger : favoritehometovisit (ben yazdığımda niye mavi olmuyor bu yaw?) nihavent renkler, 

En güncel blogger: beyinden yoksun olabilirim 

En meraklı blogger: yok (en bi meraklı benim)

En çok gezen blogger: at tut serbest

En çok bilgilendiren blogger: manalı filmler, favorite home to  visit, ona deymiş buna deymemiş... 

En çok kendini anlatan blogger: Nihavent renkler, beyinden yoksun olabilirim, 

En çok eğlendiren blogger: beyinden yoksun olabilirim, olağanüstü sıradan, üniversite hazırlık günlüğüm, 

(Bu da benden) En tembel blogger : Kostümlü prova (sordum... gücenmezmiş:))) 

Bu listeden sonra izlediğim bloglarda bayram temizliği yapacağım... çoğu tembelmiş yaa...   Bundan sonra yazmayan 'N (korktuğu) şey olsun! 

5 yorum:

  1. En tembel olan ilk yorumu yolluyor :) Valla en tembel seçilmeye gücenmem derken bunun kategoriler arasında olduğunu varsaymıştım. Özel bir kategori yaratırken olumsuz olan bir tane seçmek de sana mahsustur herhalde :)))

    YanıtlaSil
  2. işe yaramadı mı? Kışkırmadın mı? hem unutma ben en çok eleştiren seçildim :)) hakkını vermem lazım

    YanıtlaSil
  3. bana ödül veren arkadaşımı yorum yazmayarak kızdırdım özür..:) heves kaçması ve kafa yoğunluğu nedeniyle ihmal edilmiş bloğumun aslında pek ödüllük bi hali yok bence, gene de teşekkür ederim.Ama bu 'n' leri seçme işine bulaşmayacağımı şimdiden söyleyeyim (olası ısrarlara tedbir olarak :))

    YanıtlaSil
  4. Alemsin eleştiren arkadaşım :))) Kışkırmaktan çok tırsıyorum desem :P
    Bu arada Nihavent'e kesinlikle katılıyorum, ben de yokum bu "en"ler seçiminde, zaten blog konusunda acemiyim, bir de "en"ler menler beni aşar.

    YanıtlaSil
  5. huysuzlanırken kendimi mimlenmiş buldum ince ses :)) bu mimlerin amacı daha fazla blog tanımaksa eğer, başarılı bir yöntemmiş... ama beceriksizliğim yüzünden, mimlediklerime bir tık'la ulaşamıyor okuyanlar... :(( öğrenmem gereken çok şey var... off!

    YanıtlaSil